Stockholm Diskotek

Tapahtumien mainoksia & Jälkitunnelmia ja palautekeskustelua.
Post Reply
User avatar
Käenpoika
Posts: 260
Joined: 26.01.2004, 08:09
Real Name: K.A.K.
Location: UK
Contact:

Stockholm Diskotek

Post by Käenpoika »

Lähetän tämän viestin promoottoreille ja postaan forumeille, että mikäli toimitte Stockholm Diskotek:n kanssa niin olette äärettömän varovaisia ja sovitte kaiken paperilla etukäteen.

Stockholm Diskotek, UMF-reportaasi näytäntä.

Sovittiin aluksi Riku Stenroossin kanssa, että heitä todellakin kiinnostaa tapahtuma, ja haluaisivat sen juuri DS:ään. Kaikki hyvin leppoisaa, sovittiin että vähän iisimpi linjaus ja että pändi alottaa klo 12.

Budjetti piti mennä puoliksi ja voitot puoliksi, including PA, artistit, kaikki!.

Suullinen sopimus (virhe no 1)!!!!

Sitten pändien & djden buukkauksen jälkeen Riku haluaa lauteille talon omat djt. Tähän suostuin sillä ehdolla että ne soittavat housea, tämä tapahtui siis puhelimessa vasta sen jälkeen kun bändit ja djt oli buukattu.

Tämän jälkeen kaikki fine... flaikut painettu sun muuta. Aikaa kului ja välillä soiteltiin... ennenkuin tapahtumaa edellisellä viikolla Riku alkoi kyselemään, että pitää lähettää aikataulu, olin no lähetin suuntaa antavan aikataulun. Riku vastasi keskiviikkona ennen perjantaita maililla jossa oli kusetus diili, että rahat tasan 50/50 accun-palkkion jälkeen, kun piti olla että myös pat ja flaikut sun muut kuuluu tähän diiliin. No lähetin mailia rikulle asioiden tiimoilta ja yritin soittaa ei vastausta vain että soittimista joiden mailin mukaan piti tulla aluksi meiltä tuli maili, että joo sori korjaan asian, saatte paikan kamat.

No perjantai bileet tulee... hieman myöhässä. Riku oli lähettänyt saman mailin omille työntekijöilleen noilla väärillädiileillä ja sanonut ettei siitä poiketa. Paikan djt oli koko ajan niskantakana hiillostelemassa, että aikataulut aikaulut, että kuulemma ollaan sovittu kuten mailissa luki että Accu lopettaa klo 23 ja alkuperäinen sopimus oli alotus 24. Rikuahan ei tietenkään saanut kiinni, että olisi päästy valittamisesta. No kaikki ihan lähes ok klo 23 asti kun taas paikan djt ovat hiostamassa niskaan että nyt possible apple soittaa liian myöhään accun olisi pitänyt lopettaa jo!
Katsoin myös että sisään marssi yli 100 ihmistä puvut päällä, ja riku oli sanonut että ainoastaan paikan omat vipit tulisivat sisään ilmaiseksi (nämä eivät siis maksaneet). No rikuhan oli sumplinut VIP yksityistilaisuuden samalle illalle yläkertaan jollekkin Haagan Ammattikorkeakoululle.

Seuraavaksi alkoi sadella nihkeily puheluita ja sun muuta ettei meitä ole listalla. No poket olivat heittäneet ROSKIIN nimilistan klo 23! Menin alas setvimään asiaa niin RIKU oli lähettänyt samana päivänä eli perjantaina (kun se ei mulle ollu vastannut mailiin tai kännykkään) pokeille mailin, että laittavat vip-listat kiinni klo 23. Jos olisi kertonut aikaisemmin niin oishan se ollu helpompaa vaikka kertoa heti alusta, että näin toimitaan, eihän se olisi ollut ongelma, mutta ehkä tämä oli jo harkittua??

No sain sitten vänkläyksen kanssa seivattua osan listoista (Basso-radion yhteistyökumppanit jäivät ulkopuolelle Jaakko Parkkarin kanssa) ja kaiken piti taas olla ok, niin poket ylimielisinä toimivat taas väärin vaikka ravintolan vastuu henkilö oli toisin heille sanonut, puheluita tuli taas menin alas selvittämään aina kun kerkesin. Ihmisiä käännytettin X määrä ja osa joutui maksamaan.

No tappelua suuntaan ja toiseen koko illan niiden paika djden kanssa kunnes accu lopetti soittamisen. Silloin ei alkanut haussi (kuten oltiin sovittu) soimaan kuten luvattua vaan hitit ja kun tulin sisään mestaan kuuliin will smittiä nananananaan biisiä.

Ilta meni siinä "hieman" ärtyneenä loppuun.

lopuksi en saanut rahoja paikalta vaan ne yrittivät sitä väärää diiliä onneksi accu saatiin hoidettua.

seuraavana päivänä eli lauantaina pistin tekstaria rikulle millon nähään niin se sano 10 illalla.

siihen asti odottelua kunnes mies soittaa, että accun jättämät kamat ja ulkopuoliset pat pitää saada nyt lavalta pois (klo 18:30)... ei ollut kukaan kertonut perjantaina. menee 10 min soitto uustaan, noniin accun kamat ja pa on siirretty valvomattomaan parkkihalliin. tässä vaiheessa alkoi kiehua.

no klo 22 pa jätkät venas myös ulkona rahojansa niin marssittiin sisään. mentiin sanomaan rikulle toimiston alapuolelle, että ollaan nyt täällä. ilmapiiri NIHKEÄ. riku sanoi, että kävellään yläkertaan vip-tilaan johon mentiin neuvotteleman olin tehnyt illan maksuista kuitit. pan riku maksoi ihan kiltisti. sitten alkoi nihkeily äijä sanoi että saatte lipputulot ennen klo 23:sta että näin oli sovittu (näin ei todellakaan ollut sovittu en ikinä päivänä olisi tollaiseen diiliin suostunut). sitten sanoin paljon lippuja myyty vänks vänks niin suostui maksamaan kaikki laskut! ja sitten vielä 14 euroa päälle \o/ hellurei. eli 14 e voittoa, ja loput jäi kun se olisi ollut sana sanaa vastaan oikeudessa.

laskin 212,10 euroa kusetti!

Siis minun analyysi illasta:
Stockholm Diskotekillä ei mene hyvin, ehkä kungliga klubben vie asiakkaat ja ne on vähän kusessa. Sitten tuolle kyseiselle illalle oli buukattu kolmet bileet: alakertaan konemusabileet joiden oisi pitänyt loppua rikun mukaan klo 23 (dokkarin näytäntä klo 21:30 kuten flaierissa luki ja sen jälkeen kaksi liveä tuntiin mukamas). Sitten yläkertaan haagan-vip bileet. Ja sitten vielä perus-ilta että saadaan paras myynti. En tiedä mitä mies mietti mutta eihän tollanen oikeesti ole järkevää ja toimivaa ilman skismaa... ainakin tuli selväksi ettei vaihtoehtoisia ihmisiä ole kutsuttu paikkaan!

Kiitos Ranelle, ja Thebbolle ja Terhille (ja samulle hyvistä vinkeistä), muille ymmärtämisestä. Toivottavasti joku muu ei joudu samaan tilaanteeseen.
User avatar
golem
Posts: 1535
Joined: 19.11.2002, 16:10
Location: Golan Lampi

Re: Stockholm Diskotek

Post by golem »

Otan osaa, ja silti nostan hattua, et jaksaa järkkäillä näitä bileitä, vaik tää ei oo mun mielestä eka kerta, ku sul on käynyt jotain vastaavia paskavastoinkäymisiä :I

No mut oli loistavat bileet ainakin siihen asti ku Accu lopetti \o/
User avatar
plip
Posts: 541
Joined: 13.01.2004, 18:05
Location: Philip Livchitz

Post by plip »

njoo, jäbästä kyl paistoi illalla selkeä pettymys stokis-possen toimintaan. todella näätää toimintaa heiltä ja toivon hartaasti, että tapahtumia ei järjestettäisi jos tuommoista kusettamista on luvassa jatkossakin.

vois polttaa ton läpäl
User avatar
Sepistö
Entropisti HC
Posts: 1161
Joined: 17.11.2002, 17:50
Alias: nrv
Location: Seppo Enarvi
Contact:

Post by Sepistö »

en kyllä muista kuulleeni aikasemmin ihan näin räikeestä kusettamisesta. ehkä voimme tästä oppia että ne sopimukset kannattaa tehdä tarkkaan ja kirjallisena.
Post Reply