M: Entropy ja Tresor miesten T-paitoja

Käyttökelpoinen käytetty kama vaihtaa omistajaa.
Post Reply
Henkka
Posts: 8
Joined: 12.02.2003, 09:38
Real Name: Henry Mäkinen
Location: Entropy since 1996

M: Entropy ja Tresor miesten T-paitoja

Post by Henkka »

Siivosin vaatekaapin ja hankkiudun eroon kaikista yli 5v käyttämättä olleista vaatteista. Ao. paidat on kaikki käyttämättömiä tai korkeintaan muutaman kerran käytettyjä. Uutta vastaavia mielestäni. Tullut hankittua vuosien varrella entropyn paitamyynneistä itselle tai kavereille, jotka eivät koskaan lunastaneet. Enää ei istu insinöörin päälle :)

Jos olet luokkaa 170-175cm/70kg tai alle, niin lienee aika sopivan kokoisia.
Kaikki vaikka 5€/kpl.
Yksi toimitusvaihtoehto: nouto tikkitalon pääsisäänkäynnin edestä arkisin klo 16.35 (työmatkan varrella). Jos ostat monta paitaa, niin voin postittaa. Yksittäin näitä ei kannata yli 7€ postimaksuilla lähetellä mihinkään.

Yhteys: emond@kolumbus.fi

Jos ketään ei kiinnosta, niin annan pois tai lähtevät uuffiin. Saattaa sitten näkyä E-paitoja afrikan kriisipesäkkäiden uutiskuvissa jatkossa :)

Elikkäs tämmöset nutut: (Fruit of the Loom=FoL)
-E-paita, FoL Premium, M. Väri ruoste, iso 20cm E-logo edessä, 'nobody listens to techno' teksti takana.
-E-paita, FoL Slim fit T, M. Musta, valkoinen painatus. 10cm E-logo ja Entropy-teksti edessä. 'Nobody listens to techno' teksti takana.
-E-paita, FoL Slim fit T, L. Harmaa, valkoinen painatus. 10cm E-logo ja Entropy-teksti edessä. 'Nobody listens to techno' teksti takana.
-E-paita, FoL Slim fot T, M. Tummansininen, valkoinen painatus. 10cm E-logo ja Entropy-teksti edessä. Takana ei mitään.
-Tresor 14Y 'it's not over' paita, FoL Super Premium, S. Musta, valkoiset painatukset. 'Tresor it's not over' grafiikka edessä, 'Tresor 1991-2005 14 years' grafiikka takana
-Tresor 'True spirit', S. Musta, valkoiset painatukset. 'True spirit' teksti edessä. Takana iso Tresorin logo. Paketissa.
-Kuten edellä, mutta ei paketissa.
-Treson paita, M. Musta, valkoiset painatukset. 'Berlin:Detroit, The techno alliance' teksti ja grafiikka edessä ja pieni Tresor logo selässä ylhäällä.

-Henkka
Post Reply